24 de concurenti se vor duela la Craiova SuperRally 2023

Trofeul Craiova SuperRally puncteaza ca si etapa a sasea din Campionatul National de SuperRally si se desfasoara in perioada 15-16 Septembrie 2023.

Un numar de 24 de concurenti din diferite ramuri ale motorsportului vor concura pe traseul special amenajat in Craiova cu o lungime de 4,5 km.

Lupta la varful ierarhiei va fi una intensa, principalii favoriti sunt despartiti de doar 3 puncte inaintea etapei din Banie. Jerome France si Bogdam Duma sunt prezenti la Craiova cu un singur gand, victoria.

In cazul unei clasari pe prima treapta a podiumului general la Craiova, Bogdan Duma va prelua sefia clasamentului general, iar in cazul victoriei lui Jerome, el isi va consolida pozitia de lider si se apropie de un nou titlu de campion national.

Aurelian Andronache are si el sansa lui de a prelua sefia clasamentului cu o victorie in Banie, insa doar in cazul in care Bogdan si Jerome sunt nevoiti sa abandoneze in cadrul Trofeului Craiova SuperRally 2023.

Costel Casuneanu va duce o lupta importanta cu Andronache pentru pozitia a treia la general, insa pe langa cei doi, vine si Istvan Beko si Didier Balcaen, care deasemenea se lupta pentru aceasta pozitie.

La Clasa 1, lucrurile stau ca la fel, adica Jerome si Duma pe primele doua pozitii, insa pe trei il vedem pe Costel Casuneanu si pe Andronache pe pozitia a patra.

Adrian Teslovan se afla la egalitate de puncte cu Valentin Porcisteanu, acumuland 83 de puncte dupa cele 5 etape desfausrate pana acum. Tudor Pop se afla pe trei in clasamentul Clasei 2, insa fiind la 32 de puncte distanta de primele doua pozitii.

Cea mai intensa lupta se va duce la Clasa GT, acolo unde Emil Ghinea, Radu Benea  si Tirla Sergiu Gao sunt despartiti de cateva puncte, mai exact 1 punct intre primele doua pozitii, respectiv 3 puncte intre pozitia a treia si fotoliul de lider.

Lista de inscrieri, harta, dar si informatii utile se pot vedea pe pagina noastra dedicata etapei Trofeul Craiova SuperRally.

Recomandari pentru tine!