WomenRally Timisoara: 45 de concurente la start

WomenRally Timisoara aduce 45 de concurente la debutul sezonului competitional

Debutul Campionatului National WomenRally, sezonul 2022, este programat pentru ultimul weekend a lunii mai, desfasurandu-se in capitala banatului, Timisoara.

WomenRally Timisoara aduce la start nu mai putin de 45 de concurente dornice sa isi arata maiestria la volan pe traseul amenajat din parcarea Shopping City Timisoara, etapa avand loc intre 27-28 Mai 2022.

Campioana absoluta din sezonului trecut, Izabella Gavrila ( Audi A3 ), revine la bordul modelului Citroen C2 pentru o noua victorie si pentru a incepe lupta pentru un nou titlu, insa concurenta va fi una mare, deoarece vice-campioana Ioana Berindei se afla si ea pe lista de inscrieri de la Timisoara, la fel si Madalina Sarca ( Audi Q3 ) care anul trecut a incheiat pe trei la general.

Pentru al cincilea an consecutiv, Campionatul National Women Rally – Bosch Car Service este pregatit sa sustina si sa celebreze pasiunea doamnelor si domnisoarelor pentru masini, viteza si competitie.

Doamnele si Domnisoarele vor avea de parcurs un numar de doua probe speciale, cu o lungime totala de 5,70 km. 

Mansa 1 de concurs este programata sa se desfasoare Sambata, incepand cu orele 10:00, urmand ca cea de-a doua mansa sa aiba loc in functie de desfasurarea evenimentului, in jurul orelor 14:00

Lista de inscrieri – WomenRally Timisoara 2022


ta WomenRally Timisoara

Cei ce doresc sa sustina reprezentantele sexului frumos, sunt invitati sa vina vineri in Parcarea Modex, Piata Iancu Huniade din Timisoara, acolo unde va avea loc startul festiv.

Ziua cea mare va avea loc Sambata, in zona Shopping City Timisoara, str. Calea Sagului, nr. 100, Timisoara, unde se va desfasura propriu-zis etapa WomenRally Timisoara 2022, etapa ce va fi transmisa si LIVE pe canalele de Social Media.

„Iata-ne ajunsi in pragul celui de-al cincilea sezon Women Rally. Faptul ca am reusit sa mentinem motoarele turate la maxim in toti acesti ani si sa facem fata tuturor provocarilor aparute pe parcurs, ne face sa pasim increzatori in noul an competitional si sa construim impreuna momente unice si autentice. Ne vedem la linia de start!”, a declarat Laura Savu – fondator Women Rally.

In 2022, sunt asteptate zeci de participante din toata tara la Campionatul National Women Rally – Bosch Car Service, care va debuta la Timisoara, orasul de pe Bega, in 27-28 mai asa cum am descris mai sus, urmand ca apoi caavana sa se mute pe asfaltul incins al Bucurestiului in perioada 24-25 iunie. In mod traditional, finala Women Rally va fi gazduita in 16-17 septembrie de Cluj-Napoca, orasul in care acest vis frumos s-a transformat in realitate in toamna anului 2018, sub viziunea autentica a fondatoarei Laura Savu.

 

Recomandari pentru tine!