Trofeul Sinaia 2021: Alex Mirea isi adjudeca victoria

Alexandru Mirea castiga Trofeul Sinaia 2021 la bordul unui model Radical SR1.

Cea de-a doua victorie la general in cadrul CNVC pentru Alexandru Mirea a venit la Trofeul Sinaia 2021, acesta reusind sa se impuna la bordul modelului Radical SR1, dupa ce la Ranca acesta a luat startul pe un model SR

Mirea reuseste sa obtina si cel mai bun timp al etapei, acesta parcurgand urcarea in 1:51,993 sec. fiind foarte aproape de a depasii recordul traseului care a fost obtinut de Lucian Hora, acesta fiind mai lent cu doar 6 zecimi de recordul obtinut in 2019 de Resitean. Acest lucru s-a intamplat sambata in prima mansa de antrenamente cronometrate.

 Silviu Dumitrescu reuseste sa obtina pozitia a doua cu al sau model Ossela PA 2000 EVO, dupa cele doua urcari de concurs, fiind mai lent cu doar 4 zecimi de secunda fata de lider. Cea de-a treia pozitie la general i-a revenit lui Costel Casuneanu, care reuseste la bordul Skodei Fabia R5 cea de-a treia pozitie la general.

Radu Benea ( Mitsubishi Lancer Evo 8 ) reuseste sa obtina al patrulea timp la general, fiind urmat de Emil Ghinea, Mihai Leu, Alexandru Pitigoi ( Porsche 911 GT3 Cup ) care incheie pe pozitia a saptea, Andrei Serban, Istvan Soos si Calin Manitiu incheie top 10 de la Trofeul Sinaia 2021.

Trofeul Sinaia 2021
Credit Foto: Leonard Petraru

Mihai Leu reuseste sa se impuna din nou in Categoria I, acesta castigand dualul cu Alexandru Pitigoi, care este mai lent cu peste 3 secunde si jumatate decat Mihai, acesta fiind urmat de Istvan Soos, care termina la peste 5 secunde fata de lider.

Podiumul la Categoria II arata ca si cel de la Open, mai exact Mirea ocupa prima pozitie, Silviu s-a pozitionat pe doi, iar Casuneanu pe pozitia a treia.

Istvan Soos reuseste sa se impuna la Grupa A la bordul modelului Mitsubishi Lancer Evo 9, alaturi de care obtine un avans de 0:04,639 sec. fata de Traian Negru si de Ciprian Ciobotaru, ambii combatanti fiind la start cu modelul Mitsubishi Lancer Evo 7.

La Grupa N a reusit sa se impuna Calin Manitiu la bordul superbului Subaru Impreza, Dudu Senchea incheie aceasta etapa pe pozitia secunda in aceasta clasa, fiind urmat pe pozitia a treia de Tudor Pop.

Clasamentele pe grupe si cele pe clase se pot vedea AICI. Urmatoarea etapa din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta se va desfasura in ultimul weekend al lunii August la Baia Mare, etapa a 6-a a campionatului sub numele de Trofeul Gutâi.

Recomandari pentru tine!