Trofeul Rasnov 2023: Jerome France a fost cel mai rapid pilot a zilei de sambata

Campionul en-titre a Campionatului National de SuperRally, Jerome France, reuseste sa fie cel mai rapid pilot a zilei de sambata de la Trofeul Rasnov, prima etapa din Trofeul National Masters de viteza in coasta 2023.

La bordul unui model Norma M20FC, francezul obtine cel mai bun timp al primei zile de la Rasnov, reusind sa parcurga cei 4 km in 1 minut si 53,880 secunde.

Al doilea timp a zilei i-a revenit lui Octavian Ciovica, campion absolut in sezonul trecut in Campionatul National de Viteza in Coasta, reusind un timp de 1 minut si 57,442 secunde, pe modelul Radical RS8.

 La bordul unui superb Porsche 911 GT3 Cup, Alexandru Pitigoi termina cu al treilea timp al zilei, reusind un timp de 2 minute si 1,400 secunde.

Ziua de Duminica are rezervat nu mai putin de patru urcari pentru concurenti, dintre care doua sunt manse de recunoasteri, iar ultimele doua conteaza ca si manse de concurs care stabilesc castigatorii Trofeului Rasnov 2023.

Nu uitati, maine incepand cu orele 11:30 se poate vedea transmisiunea LIVE a PreRace Show-ului zilei de Duminica, iar incepand cu orele 13:30 se pot vedea mansele de concurs, trebuie doar sa accesati pagina noastra dedicata acestei etape – CNVC Rasnov

Jerome France – Norma M20FC – Trofeul Rasnov 2023 | Photo by: RallyPhoto Hunters picture by Balázs Attila

Dupa un foarte scurt rezumat la general, haideti sa aruncam o scurta privire la cei mai buni timpi ai zilei pentru fiecare grupa in parte.

La Grupa 1 se regaseste un singur pilot inscris, Mihai Leu, care termina cu bine prima zi a etapei rasnovene la bordul noului material de concurs, Audi R8 GT3 LMS. 

Alexandru Pitigoi ( Porsche 911 GT3 CUP ) reuseste sa obtina cel mai bun timp a zile din cadrul Grupei 2, urmat de Simone Tempestini pe un model  Porsche 997 RGT , fiind singurii inscrisi la aceasta grupa.

Dudu Senchea reuseste la bordul modelului Mitsubishi Lancer EVO 8 sa parcurga cei 4 km de traseu in 2 minute si 8,515 secunde, fiind cel mai rapid timp al Grupei 3 care este cea mai disputata grupa de la Trofeul Rasnov.

Iskren Veselinov reuseste cel mai bun timp la Grupa 4, bulgarul reusind cu a sa Honda Civic sa termine intr-un timp de 2 minute si 17,009 secunde, iar resiteanul Andrei Precup obtine cel mai bun timp la Grupa 5 cu #LOCOMOTIVADERESITA, adica modelul Seat Toledo.

Andrei Precup – Seat Toledo – Trofeul Rasnov 2023 | Photo by: RallyPhoto Hunters picture by Balázs Attila

Vlad Colceriu pe modelul Peugeot 208 R2 a reusit sa domina Grupa 6, iar Dominic Marcu obtine cel mai bun timp in ierarhia modelelor electrice pe modelul Tesla Model 3 Performance.

La grupa CN/E2-SC ( Categoria II), grupa dedicata biposturilor si monoposturilor, Jerome France reuseste cel mai bun timp, in fata lui Ciovica si a lui Razvan Dragomir care termina cu al treilea timp la aceasta categorie si pe 5 la general cu al sau model Silver Car S2.

Timpi si clasamente – live.fras.ro

Recomandari pentru tine!