Memorialul Werner Hirschvogel 2024 – Transmisiune LIVE

Memorialul Werner Hirschvogel 2024 este a V-a etapa din Campionatul National de Viteza in Coasta, dar si cea de-a treia etapa din Trofeul National Masters de Viteza in Coasta si se defasoara pe traseul din Valea Domanului din Resita in acest weekend, 6-7 Iulie 2024.

Lista de inscrieri nu este una foarte lunga, insa regasim totusi 50 de piloti pentru aceasta editie a evenimentului resitean – lista aici

Iubitorii motorsportului si nu numai, care din diverse motive nu pot face deplasarea pe traseul de concurs din Valea Domanului, pot simti emotia si vedea duelurile superbe de pe traseul banatean in mediul online.

Federatia Romana de Automobilism Sportiv transmite in direct cele doua manse de concurs care sunt programate Duminica incepand cu orele 13:00, respectiv 15:00, insa in functie de conditiile meteo si evenimentele aparute in timpul desfasurarii etapei, orele de start pot fi modificate.

Programul transmisiunilor live, lista de inscrieri, harta traseului, dar si alte informatii se pot vedea pe pagina noastra dedicata – Memorialul Werner Hirschvogel 2024

Click/Apasa pe imaginea de mai jos pentru a ajunge la sectiunea de TRANSMISIUNE LIVE

Recomandari pentru tine!