Trofeul Rasnov 2021 live – program transmisiuni TV si Online

Trofeul Rasnov 2021 live – programul transmisiunilor live a etapei a II-a din CNVC.

Campionatul National de Viteza in Coasta isi desfasoara cea de-a doua etapa din actualul sezon in acest weekend ( 15-16 Mai 2021 ). La startul etapei, Trofeul Rasnov, se vor alinia nu mai putin de 110 concurenti.

Lista de inscrieri o puteti vedea accesand pagina noastra dedicata acestei etape, Trofeul Rasnov, cat si alte detalii legate de aceasta etapa din campionat., cum ar fi programul urcarilor, harta traseului, programul transmisiunilor live s.a.m.d.

Sambata din pacate nu avem nici o transmisiune live oficiala, transmisa de federatie sau canal TV. Cei pasionati pot vedea insa informatii calde pe grupul de facebook dedicat acestui campionat, Campionatul National de Viteza in Coasta, unde cu siguranta se vor gasii fotografii, stiri ” la cald „, videoclipuri sau chiar transmisii live de la fanii prezentii pe drumul poienii.

Duminica avem doua transmisiuni live, prima fiind programata la orele 13:30, urmata de transmiterea urcarea a doua de concurs incepand cu orele 15:30. Aceste transmisiuni se pot vedea pe LookSport 3 TV, Canalul de youtube a FRAS, cat si pagina de FB a fras.ro.

Recomandari pentru tine!