Trofeul Audi Brasov aduce 92 de piloti la start

Trofeul Audi Brasov aduce 92 de piloti la startul ultimei etape din Campionatul National de Viteza in Coasta.

Fiind programata sa se desfasoara in weekendul ce urmeaza ( 9-10 octombrie ), etapa de pe drumul poienii aduce un numar mare de concurenti la start si care se vor duela pe cei 5 km catre Poiana Brasov.

Batalia interesanta se va da la Categoria II, acolo unde titlul de campion se va desemna dupa aceasta etapa. Silviu Dumitrescu poate deveni campion in cazul in care reuseste sa obtina victoria, avand un avans fragil de doar 3 puncte in fata lui Alexandru Mirea ( Radical SR8 ) si 4 puncte in fata lui Costel Casuneanu ( Skoda Fabia R5 ) care se afla pe cea de-a treia pozitie inaintea ultimei etape din acest sezon.

La bordul unui Radical SR8, Octavian Ciovica isi joaca si el sansa la titlu, fiind la 6,25 puncte in spatele liderului care va alerga cu modelul Osella PA 2000 Evo.

Lista de inscrieri de la Trofeul Audi Brasov se poate vedea pe pagina noastra dedicata acestei etape – CNVC Brasov

Trofeul Audi Brasov
Credit Foto: rally art.ro

Dudu Senchea va incerca sa obtina victoria la Grupa N pentru titlul de campion a grupei, insa Calin Manitiu este lider pana in acest moment, duelul intre cei doi se va da in mansele de concurs de Duminica, care vor fi transmise LIVE pe pagina de socializare a federatiei si pe pagina noastra dedicata etapei.

Harta traseului, programul etapei, programul transmisiunilor live se pot vedea pe pagina noastra dedicata Trofeului Audi Brasov

Recomandari pentru tine!