Etapa de CNVC de la Cheile Gradistei a fost inlocuita

Trofeul Cheile Gradistei trebuia sa conteze ca si etapa a sasea din Campionatul National de Viteza in Coasta, fiind programata intre 23-24 Septembrie 2023. Editia din acest an a fost anulata de catre organizatori din motive independente de acestia, informatia se arata intr-o notificare primita de catre Federatia Romana de Automobilism Sportiv.

Aceasta etapa este inlocuita cu etapa de la Rasnov, care va deveni etapa comuna cu cea de la Trofeul National Masters de Viteza in Coasta, avand loc la aceeasi data, adica 23-24 Septembrie 2023.

Mai jos regasiti decizia Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

……….

DECIZIA BIROULUI EXECUTIV FRAS NR. 9 din 22 august 2023

„Avand in vedere notificarea Clubului Sportiv Auto Blic, prin care anunta imposibilitatea organizarii etapei de viteza in coasta Cheile Gradistei, din cauze independente de vointa sa, precum si decizia Clubului Sportiv Carpati Sinaia de a renunta la organizarea etapei reprogramate pentru luna noiembrie, Biroul Executiv FRAS s-a intrunit si decide urmatoarele:

In urma consultarilor cu presedintele Comisiei de Viteza in Coasta, Paul Turcanu, si analizand propunerea cluburilor Auto Blic si DTM Brasov, se aproba organizarea, la Rasnov, a etapei a VI-a din Campionatul National de Viteza in Coasta, in aceeasi data cu cea aprobata anterior pentru Cheile Gradistei, respectiv 23-24 septembrie 2023. Etapa va conta si ca etapa a IV-a a Trofeului National Masters la Viteza in Coasta.

Astfel, trofeul Valea Cetatii Rasnov devine etapa a VI-a a CNVC si etapa a IV-a a TNM-VC. Pentru cele doua campionate va mai urma cate o etapa, in octombrie, la Campulung Muscel, respectiv Poiana Brasov.” 

Intregul calendar competitional se poate vedea pe site-ul nostru la sectiunea Calendar Competitional

Credit Foto: Flavius Croitoriu

Recomandari pentru tine!