TER Calendar 2020: Transilvania Rally incheie balul

Promoterii Tour European Rally au anuntat noul calendar competitional pentru sezonul viitor. Acesta cuprinde 6 etape care se vor desfasura in Europa.

Startul se va da in Italia, la Rally Città di Arezzo, Creta Senesi și Valtiberina care este programata sa se desfasoare intre 20-22 Martie 2020 si este o etapa integrala de macadam, fiind si singura etapa care se desfasoara pe acest gen de proba speciala.

TER 2020 – Tour Rally European  va demara in luna martie in  Toscana , pe drumurile pietruite care fac parte din istoria raliurilor, din istorie , cand Rallye Sanremo a fost in WRC. De acolo, TER va calatori in Provence cu unul dintre cele mai bune raliuri de pe continent, Rallye Antibes Coasta de Azur.

Cea de-a treia runda a 2020 TER se va desfasura intr-o locatie fantastica in Europa centrala, fiind vorba de Rallye du Chablais. Dupa o pauza de o luna,TER va fi in Galicia, unde Rallye de Ferrol va confirma marele succes din 2019. Penultima etapa se va desfasura pe probele unice pe care se desfasoara si celebra cursa de ciclism „Tour of Flanders” din Roeselare, urmand sa se incheie in Transilvania , unde TER a reinnoit acordul cu organizatorii dupa succesul pe care l-a inregistrat in acesti ani, colaborarea buna cu pilotii, echipele de raliuri, Media si toti cei implicati, au decis sa mearga mai departe pentru inca 3 ani, 

 

2020 TER – Tour European Rally Calendar:

– 20-22 Martie – Rally Città di Arezzo, Crete Senesi e Valtiberina (Itala – macadam)
– 15-17 Mai – Rallye Antibes Cote d’Azur (Franta – asfalt )
– 28-30 Mai – Rallye du Chablais (Elvetia – asfalt)
– 16-18 Iulie – Rallye de Ferrol (Spania – asfalt)
– 03-05 Septembrie – Conxion Omloop van Vlaanderen (Belgia – asfalt)
– 25-26 Septembrie – Transilvania Rally (Romania – asfalt)

Recomandari pentru tine!