Simone obtine cel mai bun timp la shakedown. Incep probele speciale de la Raliul Argesului 2019

Multiplu campion national, Simone Tempestini, obtine cel mai bun timp la sesiunea de shakedown de la Raliul Argesului 2019 la bordul unui Hyundai i20 R5. 

Pe o lungime de aprox. 3 km, pilotul Napoca Rally Academy reuseste sa parcurga traseul intr-un timp de 1:22.6 sec. pe cea de-a 4 trecere. Vali Porcisteanu reuseste al doilea timp tot pe a patra trecere, oprind cronometrul la 1:23.4 sec. la bordul unui noi material de concurs, acesta concurand in acest sezon la bordul unui Citroen C3 R5.

Sebastian Barbu a trecut in acest sezon competitional la bordul unui model R5 si obtine al treilea timp la shakedown, oprind cronometrul la 1:24.2 sec. pe trecerea numarul 4 din sesiunea de teste.

Dupa terninarea testelor, concurentii vor lua startul pe primele 3 probe speciale astazi. Doua probe speciale sunt programate sa se desfasoare in apropiere de Curtea de Arges, urmand ca apoi sa se deplaseze la Pitesti pentru Super Speciala, aceasta fiind transmisa live pe Telekom Sport 2 incepand cu orele 18:00.

Mai multe detalii despre eveniment le puteti regasii pe pagina noastra de facebook, insa si pe site-ul nostru.

 

Recomandari pentru tine!