ERC Rally Hungary 2021: Romania reprezentata de trei echipaje

Trei echipaje prezente la ERC Rally Hungary 2021

Romania va fi reprezentata de trei echipaje in etapa din Campionatul European de Raliuri, Rally Hungary 2021. Aceasta etapa este programata sa se desfasoare intre 22-24 Octombrie pe probe speciale alunecoase si rapide, avand un numar de 182 km impartiti in 14 probe speciale, desfasurate pe durata a trei zile.

Nu este pentru prima data cand Romania este reprezentata masiv in tara vecina, in sezonul trecut ( 2020 ), am fost reprezentati de patru echipaje formate din Norbert Maior/Francesca Maior pe un model Peugeot 208 Rally4, Raul Badiu/Gabriel Lazar care au luat startul cu modelul Peugeot 208 R2, iar Mihnea Muresan alaturi de Alina Bianca Pop cu Abarth 124 Rally RGT. 

Andrei Agapian secondat de Andrei Motescu au luat startul in Ungaria la grupa dedicata masinilor istorice, pe un superb VW Glof. 

Norbert Maior secondat de sora sa, Francesca Maior au avut parte de patru starturi in acest sezon in cadrul ERC3 Junior pe modelul Peugeot 208 Rally4, avand rezultate foarte bune pentru primul sezon in ERC3 Junior, ocupand de doua ori locul secund ( Polonia si Cehia ) care i-a plasat pe patru la general inainte de etapa din Ungaria. Acestia se regasesc si in acest an pe lista de start de la Rally Hungary 2021 care se va desfasura in weekendul ce urmeaza.

ERC Rally Hungary 2021
photo by Rally Art.Ro / Flavius Croitoriu

Cristian Sugar si Vlad Colceriu isi fac debutul in cadrul campionatului european pe un model Peugeot 208 R2, fiind inscrisi in ERC3, insa pentru acestia este doar o etapa de acomodare cu un material nou de concurs si pentru a vedea ce inseamna o etapa internationala.

Sibienii Paul Popa si Teodor Gabriel Gaina debuteaza pe un model Renault Clio Rally5 la etapa din tara vecina , insa si acestia vor lua startul fara nici o mixa fixata, ci doar pentru acomodarea cu noul material si acumularea de experienta pe probele speciale.

Timpii de pe fiecare proba speciala si clasamentele se pot vedea pe eWRC-Results

Recomandari pentru tine!