Raliul Moldovei – Bacau 2023 – Transmisiune LIVE

Digiqole Ad

Raliul Moldovei – Bacau conteaza ca si etapa a cincea din Campionatul National de Raliuri a Romaniei, fiind programat sa se desfasoare in weekendul 4-5 August 2023. 

Lista de start este totusi una destul de incarcata daca stam sa ne gandim, multi fiind in concediu, iar lipsa cupelor monomarca isi spune cuvantul, insa regasim un numar de 46 de echipaje la startul moldav. 

12 probe speciale au de parcurs echipajele inscrise la acest raliu, insumand 123 km de macadam pur care vor fi parcursi in doua zile de concurs.

Federatia Romana de Automobilism Sportiv va transmite 3 probe speciale din acest raliu, doua dintre acestea vor fi transmise vineri, adica PS 2 Zemes 1 incepand cu orele 11:20, respectiv PS 5 Zemes 2 la orele 14:25.

Ziua de sambata are programate 6 probe speciale, insa doar PS 12 SuperSpeciala de pe Speed Park va fi transmisa in direct incepand cu orele 18:05, iar la orele 20:00 se va transmite festivitatea de premiere.

Transmisiunea live a probelor, programul raliului, harta, dar si multe alte informatii se pot vedea pe pagina noastra dedicata acestui raliu -> Raliul Moldovei Bacau

Recomandari pentru tine!