India vrea sa gazduiasca o etapa de WRC

India, in discutii pentru a gazdui o runda WRC pana in 2019

Oficialii indieni se afla in discutii cu organizatorii Campionatului Mondial de Raliuri FIA pentru a gazdui o etapa din WRC in India pana in 2019.  Au fost confirmate discutiile dintre managerul Oliver Ciesla si oficialii indieni pentru organizarea unei etape mondiale pana in anul 2019.

O echipa de patru reprezentanti, condusa de veteranul pilot de raliu indian Farokh, va vizita Raliul Suediei in luna februarie pentru a observa pregatirile in curs pentru etapa din Suedia. Aceasta echipa probabil va vizita mai multe etape din WRC in 2017, pentru ai ajuta in continuare la planificarea lor.

Chandhok a confirmat, de asemenea, ca echipa sa gandit la doua optiuni cu privire la locul exact pentru runda WRC din India. Una dintre ele este la poalele Himalaya, aici avand loc si rally raidul Raid de Himalaya, dar se crede ca evenimentul WRC propus va avea loc la o altitudine mai mica la poalele muntelui.

Cea de a doua locatie propusa sunt mosiile de cafea din Chikmagalur, Bangalore, in sudul Indiei. 2019 a fost stabilita ca data tinta pentru runda inaugurala WRC in India, Chandhok nu a discutat posibilitatea de a organiza o etapa in 2018.

Noutati
Vezi mai multe