Inceput de sezon electrizant pentru Dominic Marcu si Tesla in Campionatul National de Viteza in Coasta MASTERS 2023 – Rasnov

Inceput de sezon electrizant pentru Dominic Marcu si Tesla in Campionatul National de Viteza in Coasta MASTERS 2023 – Rasnov

Weekend-ul trecut, Rasnov a fost gazda primei etape din Campionatul National de Viteza in Coasta MASTERS 2023.
Desi conditiile meteo au fost dificile, Dominic Marcu a reusit sa obtina un loc 4 in clasamentul general si victoria la categoria electricelor, la volanul primei Tesla de hillclimb din Europa.
Tesla Model 3 Performance a facut senzatie in competitie si a fost pregatita de echipa Cyclon Motorsport, care a reusit sa o faca din ce in ce mai competitiva.


Pilotul s-a adaptat excelent la suprafata de concurs. A fost uscat la start si ud pe finalul parcursului, astfel strategia a devenit extrem de greu de pregatit.
Dominic Marcu s-a adaptat excelent la suprafata de concurs si a reusit sa isi pregateasca strategia intr-un mod foarte eficient. Solutia de incarcare E.ON Drive a fost, de asemenea, un ajutor important pentru pilot, permitandu-i sa mentina bateria incarcata pentru a avea performanta optima.

Dupa eveniment, Dominic Marcu a declarat ca este foarte multumit de performanta sa: “Pe plan sportiv sunt foarte multumit, am fost la mai putin de o secunda de podiumul la general, pe un traseu pe care a fost o placere sa concurez si, un inceput de sezon foarte bun pentru mine. Spectatorii au fost din nou la inaltime si vreau sa le multumesc celor care m-au sustinut, indiferent daca au fost alaturi de noi pe traseu sau online. Imi doresc sa le ofer pe parcursul acestui sezon cat mai multe motive de bucurie!”.


Participarea lui Dominic Marcu in Campionatul National de Viteza in Coasta Masters a fost posibila cu sprijinul partenerilor E.ON, George – primul banking inteligent din Romania, o inovatie BCR, BCR Leasing, NetBet, Hama, Pringles, Tecnet, Plus Autotrade.

Recomandari pentru tine!