Dani Otil va concura la bordul unui Radical SR4 in sezonul 2018

Autosport Sorrento a confirmat livrarea primului Radical SR4 in Romania, Dani Otil fiind primul posesor al acestui model. Acesta a concurat in sezonul 2017 la bordul unui Renault Clio de clasa A2,reusind sa devina vicecampion al clasei A2 in sezonul trecut.

In sezonul trecut, Simone Tempestini a reusit sa castige Trofeul Teliu la bordul unui astfel de model, insa acesta a concurat pe un SR4 cu un motor de 1600 cmc. Atunci au fost aduse doua astfel de modele in campionatul de viteza in coasta pentru a fi testate si vazute de pilotii romani. Horaţiu Ionescu Cristea a luat startul cu al doilea SR4 la Teliu.

Sezonul 2018 a Campionatului National de Viteza in Coasta va debuta in luna aprilie cu Trofeul Serus, etapa ce se va desfasura intre 21-22 Aprilie la Rasnov, continand nu mai putin de 8 etape. Acestea se pot vedea accesand prima agina a site-ului nostru.

 

Radical SR4 CS este dotat cu un motor Suzuki de 1340 cmc, acesta dezvoltand aproximativ  185 CP. SR4 cantareste 520 Kg si dezvolta o viteza maxima de aprox. 145 km/h.

sursa foto: Autosport Sorrento

Recomandari pentru tine!