Dan Girtofan si Tudor Mârza, locul 2 la Iasi

Dan Girtofan si Tudor Marza au terminat inca o etapa cu bine. Raliul Iasului, unul care a oferit surprize mari in ziua a doua, a fost, din nou, unul de bun augur pentru Giri si Tudor, care au incheiat pe locul a doilea. O evolutie constanta si multa sansa au facut ca echipajul brasovean sa se apropie la doar un singur punct de liderul la zi al Campionatului National de Raliuri, Simone Tempestini. Astfel ca, ultimele doua runde ramase de disputat din sezonul 2020, Cluj si Arad, se anunta foarte interesante.

A fost un raliu ok. Nu am avut ritmul pe care l-as fi dorit. Vineri a fost ok, dar «m-am taiat» ca sa zic asa pe cea de-a doua trecere pe Dobrovat. Am aterizat destul de urat si iar am facut o paguba insemnata la masina. De asta mi-era frica si nu am scapat. Nu a existat an in care sa nu las o bara la Iasi, pe acea saritoare celebra. Apoi, sambata dimineata am ales sa merg pe pneuri medii, ceea ce nu s-a dovedit un lucru prea insiprat. Inca de la primele viraje de pe prima proba de a doua zi mi-am pierdut increderea, astfel ca prima bucla am ratat-o complet. A venit apoi PS5, cu cele doua incidente, care au dat peste cap clasamentul si care ne-a adus pe podium. Din pacate, Bogdan avusese un parcurs bun pana atunci, astfel ca nu am putut sa recuperam diferenta ce ne separa inaintea ultimei probe, a declarat Dan Girtofan.

Dublul campion national, care si-a aniversat ziua de de nastere chiar la Raliul Iasului, a mai precizat ca rezultatul obtinut este unul conjunctural. Clar este un rezultat de conjunctura. Nu este unul merituoriu. Imi pare rau pentru Simone si pentru Adrian, pentru ghinionul lor, dar ma bucur ca sunt teferi, ca nu au patit nimic. Asta este motorsportul. Cand mergi foarte tare, iti asumi si anumite riscuri. Iar lucrurile nu ies intotdeauna cum iti doresti. Am trait pe pielea mea astfel de evenimente de-a lungul timpului si stiu ce inseamna un asemenea accident. Bine ca nu au patit nimic nici Simone, nici Adi si nici cei doi navigatori ai lor. Cat despre noi, am avut un parcurs mai mult decat safe si am avut multa sansa. Un rezultat care ne aduce puncte bune si care ne da sperante pentru viitor. Vom vedea ce va fi la ultimele doua runde, a incheiat Giri.

Dan si Tudor doresc sa le multumeasca pentru sustinere celor de la NetBet si Ramplast, dar si de partenerilor Delcar Skoda, AdGo Digital Network, Castrol Edge, MHS Truks&Service, Glanz Facility Management, Mipa, Presto si Curatatoria.ro.

Recomandari pentru tine!