CSU Atlassib Sibiu și selecționata piloților de la Sibiu Rally Challenge, împreună pe terenul de baschet

Piloți de raliu și jucători profesioniști de baschet și-au dat întâlnire joi, la ora 18:30, la Sala Transilvania, pentru un joc de antrenament comun de baschet. 

La inițiativa organizatorilor Sibiu Rally Challenge, echipa din Liga Națională de Baschet Masculin a Clubului Sportiv Universitar Sibiu va fi gazda unui eveniment inedit. Sunt invitați atât cei care iubesc baschetul, cât și cei mai împătimiți iubitori ai raliului. Pe teren vor intra toți jucătorii CSU Atlassib Sibiu, pentru prima dată în fața publicului și propriilor suporteri în această formulă, la o zi după ce a fost prezentat oficial lotul care va îmbrăca tricourile galben-albastre, în sezonul competițional 2015/2016. ”Noi ne bucurăm să fim incluși și pe agenda unui alt eveniment și suntem încântați să îi găzduim pe piloții de raliu, pentru un joc de antrenament. Vrem să le urăm, totodată, tuturor piloților care vor evolua în această competiție, mult succes!”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Atlassib Sibiu.

Din lotul CSU Atlassib Sibiu fac parte: Octavian Popa Calotă(căpitan), Richard Amardi, Daniel Banciu, Cornel Cioacătă, Nick Evans, Lawrence Gilbert, Kevin Hardy, Marek Klassen, Lucian Manițiu, Will Paul, Georgian Păun, Sorin Răducan și Vlad Tincu. Banca tehnică este ocupată de antrenorul principal Dan Fleșeriu, secondat de Pepe Silva și Cătălin Vulc.  bd60da18-2103-435b-a5e3-b37cb61cef77

Din echipa piloților de raliu și-au anunțat prezența pe terenul o serie de piloți care vor concura apoi pe cel mai spectaculos drum din România, Transfăgărășan. Marco Tempestini, pilotul echipei Napoca Rally Academy, Alex Filip, dublu campion național la două roți motrice, Gabi Lazăr, copilotul pilotului sibian Raul Badiu, Alexandru Rusu, Dan Pohariu și Flavius Câmpeanu sunt doar câțiva dintre cei care vor intra pe teren în duelul cu formația CSU Atlassib Sibiu. „Etapa de la Sibiu este plină de provocări nu doar pe probele speciale ci și în afara lor. Suntem încântați că avem ocazia să intrăm pe teren cu o echipă atât de iubită în oraș și cred că va fi o încălzire frumoasă pentru ceea ce va urma apoi pe probele speciale”, a spus Alex Filip.

Toti cei care doresc sa urmareasca meciul de baschet dintre echipa CSU Atlassib Sibiu și selecționata piloțilot sunt invitați la Sala Transilvania, la orele 18:30. Intrarea este liberă.

Sibiu Rally Challenge se va desfășura în perioada 20 – 23 august și este un festival dedicat sporturilor cu motor care include și Raliul Sibiului, etapa a șasea din Campionatul Național de Raliuri Dunlop desfășurat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS). Sibiu Rally Challenge este un eveniment cofinanţat de Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu, cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu și susținut de Orange România.

Recomandari pentru tine!