Bryan Bouffier va pilota al treilea Ford de la M-Sport in WRC

Echipa M-Sport a semnat cu Bryan Bouffier, iar acesta va pilota a treia masina Ford Fiesta in sezonul WRC 2018, insa acesta va lua startul la doar doua etape cu acestia in acest sezon.

In varsta de 39 de ani, Bouffier se va alatura lui Ogier si lui Evans si va lua startul in etapa de la Monte Carlo din luna Ianuarie ( 25-28 ) si etapa din Corsica care se va desfasura intre 5-8 Aprilie.

Bouffier a castigat ambele evenimente atunci cand acestea au facut parte din  Intercontinental Rally Challenge si succesorul sau European Rally Challenge.

Sincer, nu credeam ca voi avea ocazia de a conduce aceasta masina, nici macar la teste, asa ca sunt foarte emotionat„, a spus Bouffier.

Este intotdeauna o mare placere sa lucrez cu Malcolm si echipa M-Sport, iar succesul lor uimitor din anul 2017 ma face foarte mandru sa lucrez cu ei din nou. Monte Carlo si Corsica sunt doua etape foarte diferite, dar sunt, de asemenea, doua dintre preferatele mele” a mai adaugat acesta.

Bryan Bouffier 2018

Malcolm Wilson a spus ca Bouffier a fost recrutat pentru ca „experienta lui este de neegalat pe Monte si in Corsica. Acestea sunt doua dintre cele mai speciale raliuri din calendar, iar conditiile si selectiile anvelopei pot determina foarte des cine castiga„.

Cu Bryan si cunostintele lui pentru aceste etape, vom avea alta viziune asupra titlurilor castigate in sezonul trecut„, a mai adaugat Malcolm.

 

Sursa: autosport.com

Noutati
Vezi mai multe