Simone Tempestini nu poate participa la Raliul Ungariei deoarece este pozitiv Covid-19

Simone Tempestini si Sergiu Itu sunt nevoiti sa se retraga de la etapa de Campionat European de Raliuri din Ungaria ca urmare a testarii pozitive a pilotului Napoca Rally Academy. 

In acest moment Simone se simte bine, are simptome usoare si s-a izolat. Suntem mahniti ca Simone nu poate pleca in Ungaria. Si-a dorit foarte mult sa participe la aceasta etapa din ERC si am facut eforturi alaturi de partenerii nostri pentru ca acest lucru sa se intample. Speram sa putem fi prezenti la urmatoarea etapa din Canare, a declarat Team Managerul echipei NRAMarco Tempestini.

Simone Tempestini: Ma concentrez sa fiu bine si regret ca nu pot reprezenta Romania la acest raliu. Le urez mult succes colegilor mei Norbert si Francesca Maior, precum si intregului lot de juniori ai Romaniei. Sper sa trec cu bine peste aceasta etapa si sa revin la viata sportiva in cel mai scurt timp.

Echipajul NRA, format din Norbert si Francesca, a ajuns deja in Ungaria, astfel ca va lua startul la etapa programata sa aiba loc in perioada 6 – 8 noiembrie.

Recomandari pentru tine!