Lucian Răduţ, în cursă cu un zâmbet de podium

13062087_471990462999802_3577177706243046671_nÎn 2016, Lucian Răduţ concurează sub semnul zâmbetului, după ce a primit votul de încredere al Clinicilor Dr. Leahu, în calitate de sponsor.
În toată lumea, sportul este susţinut de sponsori, parteneri care au încredere în tine şi cu ajutorul cărora reuşeşti să duci fiecare competiţie la bun sfârşit. “De ce Clinicile Dr. Leahu? În realitate, ne-am ales reciproc, iar criteriul este, aşa cum intuiţi, încrederea”, spune Lucian Răduţ, Vicecampion Național în Campionatul de Viteză în Coastă al României .


Propunerea a venit firesc, de ambele părţi, atunci câ
nd ne-am cunoscut. Semănăm: vrem să fim mereu pe podium, fiecare în aria lui de competenţă. Mă bucur să fiu alături de un campion cum este Lucian Răduţ. Îl voi susţine şi din public, cu siguranţă, mai ales că este un spectacol care merită văzut măcar o dată în viaţă, susţine dr. Ionuţ Leahu, owner Clinicile Dr. Leahu.


Periuța de dinți și mașina personala sunt lucrurile pe care nu dorim să le împrumutăm niciodată. Pornind de la această premiză, mașina și dinții sănătoși fac parte din patrimoniul inestimabil al fiecăruia dintre noi. Clinicile Dr. Leahu susțin performanța în motorsportul din România și sponsorizează atât ideea de performanță sportivă cât și cea de disciplină dentară. Așa cum o dantură curată este importantă în starea de bine a unei persoane, starea tehnică sănatoasă a mașinii este importantă pentru viața celor care o folosesc. “Sunt mândru să beneficiez în anul 2016 de susținerea Clinicilor Dr.Leahu în competiția națională de Viteză în Coastă. Doresc să evidențiez pe această cale, importanța reviziilor periodice atât pentru propria dantură cat și pentru propriu automobil. Împreună ne propunem titlul de Campioni și să aducem excelență în domeniile noastre.” adaugă Lucian Răduț


Clinicile Dr. Leahu oferă, în cadrul clinicilor sale, pacienţilor români și străini, servicii medicale complexe, la cele mai înalte standarde, de stomatologie pentru adulți și copii, implantologie orală și estetică dentară. Centrul de Excelență în Implantologie Dentară este singurul centru dedicat pacienţilor străini care ajung în România pentru turism dentar.

Sursa: Radut Motorsport

Recomandari pentru tine!