Etapa de la Sinaia din Trofeul Masters de Viteza in Coasta, sub semnul intrebarii

Digiqole Ad

Nici nu a inceput deja sezonul campionatului de viteza in coasta, caci deja primim vesti proaste.  Federatia Romana de Automobilism Sportiv a primit o solicitare din partea organizatorilor Trofeului Sinaia, CS Carpati Sinaia, prin care se solicita ANULAREA etapei a treia din Trofeului Masters de Viteza in Coasta.

Trofeul Sinaia este programat pentru perioada 22-23 iulie 2023, fiind in acest an etapa a treia din noul campionat de viteza in coasta, Masters.

– ia act de solicitarea organizatorului CS Carpati Sinaia de anulare a etapei a 3-a din cadrul Trofeului Masters de Viteza in Coasta, programata in perioada 22-23 iulie, la Sinaia. Presedintele FRAS, domnul Norris Mageanu, si presedintele Comisiei Nationale de Viteza in Coasta, Paul Turcanu, se vor deplasa in perioada urmatoare la Sinaia pentru stabili daca este vorba despre o anulare sau o amanare a etapei, iar impreuna cu organizatorul vor incerca sa identifice un alt traseu pentru desfasurarea competitiei.” se arata in decizia nr.6 din 12 aprilie 2023  a FRAS.

DECIZIA BIROULUI EXECUTIV FRAS NR. 6 din 12 aprilie 2023

Decizia finala va veni in perioada urmatoare, urmand a se stabili daca se poate reprograma aceasta etapa sau se va cauta un alt traseu. 

Pana la o decizie finala, nu uitati ca in perioada 22-23 Aprilie 2023 este programata prima etapa din Trofeului Masters de Viteza in Coasta, iar detaliile etapei precum lista de inscrieri, hartile si alte detalii se pot regasi pe pagina dedicata evenimentului – CNVC Rasnov.

Sursa foto: Rally Art.Ro / Flavius Croitoriu

Recomandari pentru tine!