Claudiu Ciuca prima etapa din Romanian Berg Cup – Cupa Resita

13600187_10205910881922768_7477457465304941586_nMotoarele s-au auzit din nou în Valea Domanului sâmbătă, 2 Iulie cu ocazia primei etape – Cupa Reșița, din campionatul regional de viteză în coastă Romanian Berg Cup, organizat de VSS Racing Club Timișoara sub egida Federației Române de Automobilism, cu sprijinul Primăriei Reșița. S-au aliniat la start un numar de 39 de piloti , amatori si avansati , inscrisi conform claselor de cilindree H1,H2,H3,H4.

Din pacate, invitatii de onoare participanti in CNVC,dintre care Ovidiu Zaberca, Cuzma Bogdan sau Paul Andronic, desi si-au exprimat dorinta de a ne onora cu prezenta, nu au reusit participarea la Cupa Resita din motive tehnice.

Parcul inchis , verificarile administrative, verificarile tehnice si secretariatul s-au aflat in incinta stadionului Mircea Chivu unde concurentii s-au prezentat Vineri, 1 Iulie. Competitia s-a desfasurat pe traseul din Valea Domanului, Sambata 2 Iulie, cu un total de 6 urcari, din care doua recunoasteri libere sub steag galben, doua urcari de antrenament cronometrate si doua urcari de concurs.

Desi temperaturile au fost ridicate, competitia s-a desfasurat fara probleme notabile, singurele evenimente fiind cateva iesiri in decor nesemnificative in urma carora concurentii siau continuat parcursul si deasemenea cateva abandonuri tehnice. Conditiile meteo au fost favorabile, fara precipitatii, insa temperaturile ridicate si-au pus amprenta pe performantele masinilor , fapt care s-a reflectat in timpii obtinuti.

In clasamentul general, lider si „King of the hill „ a fost din nou resiteanul Claudiu Ciuca cu un timp de 2:01:80 cu Renault Megane fiind urmat pe podium de Tirla Sergiu-GAO cu BMW E30 pe locul 2 si Ionescu Claudiu cu VW Golf II pe locul 3 . Multumim pe aceasta cale tuturor celor implicati pentru buna desfasurare a evenimentului, prietenilor si partenerilor nostri,voluntarilor, Primariei si Consiliului Local Resita, Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, precum si publicului numeros de pe margine care a indurat soarele si a rasplatit cu aplauze prestatia sportivilor.

Credit Foto: Alexandru Poamă

Recomandari pentru tine!