A fost un an SCANDALOS la Coastă

12177880_959916960746928_1614018299_nScandalos de bun pentru Rally Dream Team!

Cine sunt campionii la coastă? Rally Dream Team consideră că şi cei de pe ultimele locuri sau cei care au abandonat, pentru că şi datorită lor, învingătorii se pot urca mândri pe podium! Valoarea proprie creşte odată cu valoarea adversarilor. Permanenta bătălie la grupe din ultimii ani a dus la performanţe uluitoare la timpi, setând referinţe greu de bătut.  Au fost situaţii în care dreptatea a suferit în unele momente ale campionatului, iar membrii săi şi-au exprimat public nemulţumirea, dar echipa Rally Dream Team şi-a revenit de fiecare dată cu şi mai multă putere.

Rally Dream Team declară: “A fost un an SCANDALOS de bun chiar cu buget autofinanţat”! Echipa e campioană detaşată în clasamente datorită evoluţiei membrilor săi: Lucian Răduţ, campion la Grupa H cu avans 20 de puncte, Bogdan Ungureanu campion la Grupa A cu avans de 29 de puncte, Horia Gheorghe campion la Juniori cu avans de 59 de puncte şi Ciprian Ciobotaru pe locul 3 la Grupa A. Răduţ este vice campion naţional la diferenţă de doar 1 punct de titlul absolut şi câştigă detaşat pe asfalt două etape, cele de la Teliu şi Câmpulung şi stabileşte un timp record pe ploaie la Sinaia.

Perfecţionismul echipei tehnice a dat cu bugetul de pământ şi a produs performanţa de fi campioni cu bani de-acasă dar cu experienţă şi profesionalism care compensează orice briz-briz, steguleţ sau imagine lucioasă şi lustruită pentru că banii au fost folosiţi exclusiv în scopuri tehnice. Toate maşinile echipei au fost impecabile din punct de vedere tehnic de la început pâna la sfârşit şi au terminat cursele fără niciun incident. Răduţ Motorsport a asigurat asistenţa tehnică profesionistă pentru cel puţin 3 maşini la fiecare cursă şi coaching de pilotaj. Cele 3 Mitsubishi Evo 7,8,9 au terminat anul în aceeaşi stare ca la începutul anului competiţional.

Ciprian Ciobotaru declară: „Mă bucur că am câştigat titlul la echipe detaşat cu peste 100 puncte avans. Maşina s-a comportat foarte bine fiind setată perfect de Lucian Răduţ. Chiar dacă target-ul meu era un loc mai sus pe podium, faptul că la final de sezon 2015 mă regasesc în top 3 la grupa A şi clasa A4, nu poate decât să mă bucure pentru prezent şi să mă motiveze pentru viitorul sezon.”

Bogdan Ungureanu declară: Sunt extrem de mulţumit şi pot spune că acest titlu este un vis împlinit. Nu a fost usor pentru că am avut competitori puternici la grupă. La începutul sezonului eu mi-am propus să termin fiecare etapă, apoi, pe la jumatatea acestuia, mi-am dat seama că pot mai mult şi am mers din ce în ce mai tare. A fost cea mai buna alegere să fac echipă cu Răduţ şi Ciobotaru pentru ca am câştigat nu doar titlul de campion dar şi buni prieteni. Am avut o maşină perfectă şi setată conform preferinţelor mele la fiecare start iar coechipierii şi familia mi-au fost alături cu susţinerea lor de fiecare dată! În 2016 vreau sa-mi apăr titlul tot la grupa A. Mulţumesc Avantgarden Tractorul! ”

Lucian Radut declară:  “Sunt mulţumit de rezultate dar cel mai mare câştig al meu sunt oamenii extraordinari pe care i-am cunoscut, care mi-au devenit fani declaraţi şi care mi-au fost alături la fiecare cursă, m-au susţinut cu vorbe bune şi cu înverşunare uneori. Sunt, de asemenea, foarte mulţumit pentru că am reuşit performanţe tehnice de top cu bugete mult mai mici decât ale altor echipe de asistenţă. Meritam acel punct în plus la general pentru că, aşa cum am mai declarat, de fapt la Poiană a fost singura dată în 2015 când într-adevăr lupta s-a dat pe asfalt şi nu pe conjuncturi. Îmi pare bine că am reuşit această performanţă cu o maşină cu piese stock net inferioară la putere faţă de cea a lui Paul şi regret ca Zabi nu a putut fi lângă noi la Poiană şi la Câmpulung. Îl aştept la anul cu forţe noi pentru că duelul fair-play cu el din ultimii ani, a fost cel care ne-a motivat constant pentru a scoate timpii care sunt acum reuşiţi pe probe. Pentru 2016 vreau şi acel punct în plus în clasamentul general chiar dacă ştiu că va fi greu!”

Horia Gheorghe declară:  Sfârşit de an competiţional – obiectiv îndeplinit pentru mine. A fost un an excepţional, am învăţat din greşeli şi am reuşit să evoluez etapă de etapă, ceea ce pentru mine este cel mai important. Sper că la anul să am rezultate cel puţin la fel de bune ca cele din anul 2015. Mulţumesc mult tuturor celor care au facut posibilă participarea mea în CNVC 2015!

Alin Troancă delară: “Chiar dacă nu am punctat, eu fac parte cu sufletul din Rally Dream Team. A fost un an deosebit cu noua mea maşină Skoda Diesel pentru ca mi-am îndeplinit obiectivul: podium la sfârşit! Pentru 2016 vreau să fac o revizie integrală maşinii şi timpi apropiaţi de ai lui Bogdan Samoilă.”

Echipa doreşte să mulţumească familiilor membrilor săi care au fost principalii sponsori pentru acest titlu! Cabana Terra Ranca, Casa Brădet şi Primăria Sinaia au fost singurele care au contribuit la etapele de la Rânca, Teliu şi Sinaia. Rally Dream Team mulţumeste şi tuturor celor implicaţi la coastă: organizatorilor, fotografilor, arbitrilor, spectatorilor şi fanilor care au trăit emoţiile victoriei sau ale înfrângerilor împreună!

Recomandari pentru tine!