Victorie pentru Dan Girtofan la Raliul Moldovei Bacau

Victorie pentru Dan Girtofan si Mihaita Lazarescu la Raliul Moldovei Bacau 2020.

Daca dupa prima zi Giri avea un avans considerabil fata de contracandidatul la prima pozitie, acesta fiind la 56 secunde in fata lui Adrian Raspopa, iata ca Adrian a facut o zi secunda nebuna, cursa care a inceput-o ieri, pe cea de-a doua bucla.

Ziua secunda nu a fost una linistita nici ea, 6 probe speciale au avut concurentii de parcurs Duminica. Cinci dintre ele desfasurandu-se pe macadam, iar ultima fiind superspeciala etapei care s-a desfasurat pe asfalt, pe traseul de la Speed Park. 

5 probe speciale si-a adjudecat Raspopa in ziua secunda la bordul modelului Fabia R5, iar inainte de superspeciala acesta mai avea de recuperat doar 4 secunde. Giri si-a adjudecat ultima proba ( SS Speed Park ), astfel a reusit sa isi adjudece prima victorie la general in acest sezon.

Pe locul al treilea in CNR-B se regaseste familia Nastase ( Delia si Bogdan ) la bordul Mitsubishi-ului Lancer Evo 9 de clasa 11. Performanta pe care au reusit-o acestia este una impresionanta avand in vedereca au luat startul la volanul unei masini de clasa 11, rezervata automobilelor cu omologare FIA expirata, insa, acestia nu vor puncta in clasamentul general FIA, in acest fel locul al treilea in clasamentul general FIA va merge la Enis ARIF.

Sursa foto: www.raliul-moldovei.ro

In cadrul Cupei Dacia, Raul Badiu a reusit sa isi adjudece victoria la Bacau, devenind campion national al cupei monomarca. Pe pozitia secunda in clasament i-a revenit lui Lucian Sauciuc, iar pe pozitia a treia se regaseste Vitor Supuran. Contracandidatul direct la titlul cupei, Cristi Sugar, a fost nevoit sa abandoneze in prima zi, pe ultima proba speciala.

Bogdan Talasman reuseste sa castige in cadrul Swift Cup, dupa ce ziua secunda de la Raliul Moldovei Bacau a fost una cu ghinion pentru echipajele participante la aceasta cupa. Doar doua echipaje au reusit sa termine acest raliu, astfel ca Danut Budai se regaseste pe pozitia secunda si devine campionul acestei cupe, Swift Cup 2020.

In clasamentul destinat Debutantilor, Paul Popa reuseste sa isi adjudece victoria la doar un singur punct avans fata de Mircea Samuil. Victor Supuran se regaseste pe pozitia a treia la debutanti la finalul sezonului.

Danut Budai este campion si la categoria Juniorilor, acesta s-a impus in fata lui Cristi Sugar si a lui Paul Popa.

Rezultatele pe probe si cele finale se pot regasi AICI

 

 

 

 

Recomandari pentru tine!