Jan Kopecky castiga WRC 2 in Tour de Corse

Jan Kopecky castiga etapa din Franta si urca pe prima pozitie la general al WRC 2 dupa doua victorii.

La bordul unei Skoda Fabia R5, Kopecky reuseste sa castige in Tour de Corse, categoria WRC2, acesta avand un avans de aproape doua minute fata de locul secund. Acesta a reusit sa se impuna inca din prima proba speciala, ramanand pe aceasta pozitie pana la finalul etapei.

 

Credit foto: wrc.com

F. ANDOLFI incheie podiumul general al etapei cu numarul patru din campionatul monial. Acesta a urcat pe a treia treapta dupa parcurgerea PS10, acolo unde Veiby a facut cateva greseli si a pierdut timp pretios, aruncandu-l pana pe pozitia a patra, facand schimb de locuri cu Andolfi.

Veiby reuseste sa castige ultimele doua probe din acest raliu, insa ecartul de pe probe nu a fost suficient de mare pentru a urca cu o treapta mai sus, acesta reusind sa termine pe pozitia a patra.

Urmatoarea etapa se va desfasura in Argentina, cu legendara etapa YPF RALLY ARGENTINA, etapa ce se va desfasura intre 26-29 Aprilie 2018.

Acesta s-a instalat in fotoliul de lider la ganeral al WRC 2, cu 50 puncte acumulate dupa victoriile din Monte Carlo si Tour de Corse, urmat de TIDEMAND la 7 puncte diferenta. Takamoto KATSUTA ocupa pozitia a treia la general in WRC 2 dupa cele patru etape de pana acum, la 21 puncte de lider si la 14 de locul secund.

 

Clasament general Tour de Corse 2018 – WRC 2

 

Recomandari pentru tine!