CAMPIONATUL NATIONAL DIGITAL DE CIRCUIT FRAS
Pentru a va inscrie in CAMPIONATUL NATIONAL DIGITAL DE CIRCUIT FRAS, cei interesati trebuie sa urmeze cativa pasi pe care i-am prezentat mai jos:

I: Trebuie sa te inregistrezi pe platforma Steam apasand Join Steam, urmand ca apoi sa indrpduceti datele de logare pe care le vei utiliza la deschiderea aplicatiei. ( Join Steam )

II : Dupa ce am urmat pasul I, putem descarca ( download )  aplicatia Steam, linkul acestuia fiind https://store.steampowered.com/about/

III : Dupa instalarea aplicatiei o deschidem si folosi datele de logare de la primul punct.

IV: Acum ca am terminat cu aplicatia Steam, trebuie sa cumparam jocul Assetto Corsa platforma Steam  , mai exact dupa ce deschidem pagina, apasam pe butonul Buy Assetto Corsa Ultimate Edition, urmand mai apoi sa apasam pe iconita Purchase for myself.

V : La acest pas trebuie sa introducem datele pentru achizitionarea jocului, urmand sa apasam pe continua si sa bifam casuta I agree to the terms of the use of Steam Subscriber Agreement, apoi apasam butonul Purchase.

VI : Apasam butonul Install Game, urmand ca aplicatia Steam sa se deschida automat si  jocul se va instala. Pentru a intra in joc la finalul instalarii in Steam apasam pe Library, Assetto Corsa dupa care poti deschide jocul si sa te bucuri de contentul standard al aplicatiei.

Pentru a se inscrie in campionat participantii trebuie sa trimita pe adresa de email digital@fras.ro urmatoarele lucruri :
– Copie dupa cartea de identitate / Certificat de nastere pentru categoria Juniori
– Formular accept GDPR ( Formular GDPR )
– Steam Id ( mergi in \Documents\Assetto Corsa\logs\log.txt – il gasesti pe linia 4 si incepe cu 7656…………………)
– Acordul parintilor / tutorelui legal pentru participarea si prelucrarea datelor personale in cazul concurentilor minori
– Precizarea numarului licentei pentru pilotii ce sunt licentiati deja pentru alta disciplina in sezonul 2020

Pilotii ce nu sunt licentiati pentru sezonul 2020 in cadrul unei competitii fras vor putea cere o licenta Digital pentru a participa in campionat. Pentru achitarea acestei licente sportivii sunt rugati sa trimita documentele mentionate mai sus la digital@fras.ro sa mentioneze faptul ca solicita o licenta pentru Digital Motorsport iar acestia vor primi in cel mai scurt timp un link din partea secretariatului pentru achitarea cat mai rapida si simplificata a taxei de licentiere digital. Se procedeaza asemanator si pentru taxa de inscriere per etapa, pentru echipa respectiv pentru taxa de inscriere pentru intregul sezon.

Dupa ce au realizat inscrierea pilotii sunt rugati sa intre pe site-ul http://forum.simrace.ro, forum ce va fi disponibil in curand pentru a afla ultimele detalii legate de etapa din saptamana curenta si pentru a raspunde daca participa prin apasarea butonului Yes sau No de la topicul respectiv.

Documente CAMPIONATUL NATIONAL DIGITAL DE CIRCUIT FRAS –

 

  • Etapa I –  „SILVERSTONE” ( 18 Aprilie ) 
  • Etapa II –  „RED BULL RING” ( 24 Aprilie )
  • Etapa III –  „NURBURGRING” ( 1 Mai )
  • Etapa IV –  „BARCELONA” ( 8 Mai )
  • Etapa V –  „MUGELLO” ( 15 Mai )
  • Etapa VI –  „IMOLA” ( 22 Mai )
  • Etapa VII –  „ SPA‐FRANCORCHAMPS” ( 29 Mai )
  • Etapa VIII –  „MOTORPARK ROMANIA” ( 5 Iunie )
Sursa Transmisie TV/Live StreamsOra Inceput Transmisie Ora sfarsit Transmisie
PRO X23:0000:30
Youtube Fras22:30

Etapa VII – SPA‐FRANCORCHAMPS ( 29 mai ) – Campionatul Natonal Digital de Circuit Betano

Nicio surpriza in topul precalificarlor din CNDC Betano. Dani Otil, gata de debut

Galezul Oscar Williams a reusit cel mai bun timp in precalificarile penultimei etape din Campionatul National Digital de Circuit Betano, de pe circuitul Spa-Francorchamps, iar pe grila de start de vineri seara va fi prezent si pilotul de viteza in coasta, Dani Otil. Cu patru victorii din tot atatea runde in care a concurat, campionul…

Incet, dar sigur! Oscar Williams de neoprit, dar Borlovan are sperante la titlu

Daca cineva isi mai punea intrebari privind precizia de metronom a lui Oscar Williams, etapa a sasea din Campionatul National Digital de Circuit Betano a lamurit lucrurile in aceasta privinta. Britanicul si-a trecut in cont pentru a patra oara consecutiv victoria din prima mansa, in timp ce zestrea de 32 de puncte adunata pe circuitul…

Cei sase magnifici! Mugello a stabilit favoritii la titlul CNDC Betano 2020

La capatul a doua manse garnisite cu toate ingredientele necesare unui spectacol pe masura, etapa a cincea din Campionatul National Digital de Circuit Betano l-a scos la rampa pe Florin Mergea – care a devenit cel de-al 8-lea castigator din acest sezon – dar si pe Oscar Williams care si-a trecut in cont cel de-al…