Campionatul National de Drift – Calendar 2022

Digiqole Ad

Calendarul pentru sezonul 2022  –  Campionatul National de Drift va cuprinde un numar de 7 etape diferite organizate de RoDrift pentru cele trei grupe, acestea fiind Street, Semi Pro si Pro.

Pilotii inscrisi la grupele Pro si SemiPro vor incepe campionatul in perioada 27-29 Mai, prima etapa fiind programata pe circuitul Transilvania Motor Ring, urmand ca apoi pilotii sa ajunga pe traseul de pe Transrarau, pentru cea de-a doua etapa din noul sezon programata intre 16-17 Iulie. 

Cea de-a treia etapa pentru acestia se va desfasura in Ungaria, la RabócsiRing Máriapócs, intre 26-27 August, urmata de etapa comuna cu cei de la Street, de pe Transilvania Motor Ring care se va desfasura intre 23-25 Septembrie.

Finalul campionatului si deciderea campionilor va avea loc pe Adancata Motorpark, in perioada 21-23 Octombrie.

Pentru cei de la Street, organizatorii au pregatit trei etape, startul oficial se va da intre 7-8 Mai pe circuitul Transilvania Motor Ring, acelasi unde se vor desfasura toate etapele de la aceasta grupa. Etapa a doua este programata pentru 6-7 August, iar ultima etapa se va desfasura intre 23-25 Septembrie, fiind etapa comuna cu cei de la Pro si SemiPro.

Campionatul National de Drift
sursa: Fb RoDrift

Incepand cu sezonul 2022, am adaugat o noua categorie pe care dorim sa o promovam, fiind vorba despre Campionatul National de Drift.

Recomandari pentru tine!