Campionatul National de Drag Racing debuteaza la Arad in weekend cu multe surprize pentru spectatori

Weekendul 20-21 Aprilie 2024 marcheaza un moment emblematic pentru entuziastii vitezei din Romania, odata cu debutul Campionatului National de Drag Racing pe pista Aeroportului International Arad. Aceasta editie inaugureaza o noua era in sportul autohton de drag, avand la carma expertii echipei RoDrag, care promit un sezon de neuitat prin excelenta organizarii evenimentelor.

Prima etapa a campionatului va fi o demonstratie de forta si adrenalina, se asteapta peste 100 competitori (lista finala va fi publicata la data de 18 aprilie 2024), gata sa se lanseze in cursa pentru glorie pe cei 402 metri ai traseului. Participantii, provenind atat din Romania, cat si din strainatate, vor incerca sa stabileasca cel mai rapid timp in competitia care pulseaza de energie si pasiune.

RoDrag aduce noi facilitati pentru spectatorii evenimentului, imbunatatind semnificativ experienta acestora. Tribunele amplasate strategic pe marginea pistei elimina necesitatea de a sta inghesuiti la gardul de protectie, iar momentele cheie ale curselor vor putea fi retraite datorita transmisiunii live cu instant replay pe un ecran de dimensiuni impresionante, instalat in zona traseului.

In plus, RoDrag a pregatit concursuri cu premii autentice si un party exclusivist pe pista de la Arad. Nu pierdeti ocazia de a va inscrie la tombola special organizata pentru spectatori. Fiecare spectator va primii un flyer la intrarea pe aeroport, iar din ora in ora se vor extrage numere random care corespund cu un numar de pe bratara primita la intrare, si veti castiga o experienta TAXI-DRAG , TAXI-DRIFT sau alte premii, ATENTIE! Premiul este acordat doar daca aveti CHECK IN la eveniment cand ati ajuns.

Program si schita – Etapa 1 RoDrag – Campionatul National de Drag Racing

Cand soarele apune si se incheie sesiunile de calificari, RoDrag va intampina cu o atmosfera festiva. Sambata seara, intre orele 18:00 si 21:00, organizatorii invita publicul la un party vibrant, cu scena amenajata, DJ si un sistem de sunet de peste 40.000W, promitand o experienta memorabila.

Tarifele pentru accesul spectatorilor la Etapa 1 sunt stabilite la 60 lei pentru o zi si 100 lei pentru un abonament pe doua zile. Parcarea pe teritoriul aeroportului este oferita gratuit.

In cadrul acestui eveniment de zile mari, RoDrag introduce si „RoDrag Car Meeting„, o premiera in cadrul Campionatului de Drag Racing care promite sa creeze un punct de intalnire pentru pasionatii culturii auto modificate. Aeroportul International Arad devine astfel o scena grandioasa pentru prezentarea celor mai spectaculoase vehicule tunate, fiecare exemplar reflectand cele mai recente inovatii tehnologice si designuri personalizate care stabilesc noi standarde de excelenta in domeniu.

Marcati-va calendarele pentru un eveniment de neegalat in lumea sporturilor cu motor – Campionatul National de Drag Racing organizat de RoDrag la Arad, un spectacol de viteza si inovatie pentru toti iubitorii de adrenalina pe patru roti.

Recomandari pentru tine!